News Flash:

Paste cu piept de pui si usturoi

1 Decembrie 2011
886 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu piept de pui si usturoi
Ingrediente: 500 gr paste fainoase, 500 gr piept de pui, 1 ardei gras rosu, 1 legatura ceapa rosie tanara, 3 catei de usturoi, cimbru verde, ulei, piper, sare Mod de preparare: Mai intai se preajeste pieptul de pui taiat cuburi in ulei. Apoi se adauga ceapa taiata rondele, ardeiul felii si usturoiul tocat. Se inabusa in putina apa, iar apoi se potriveste de piper si sare. Ca decor se foloseste cimbru verde. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste nuci pecan ardei gras gogosar usturoi carnaciori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2557 viz    0 com
1006 viz    0 com
1238 viz    0 com
1590 viz    0 com
1555 viz    0 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021796 (s)