News Flash:

Paste cu piept de pui si sos de ciuperci

25 Aprilie 2017
2764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste
300 g piept de pui
1 ceapa
200 g ciuperci
2 linguri ulei rafinat
100 g parmezan
200 ml smantana
100 ml vin rosu
300 ml apa fiarta
1 lingurita sare
2 prize piper negru macinat
50 g patrunjel

Mod de preparare:

Intr-o cratita prajiti pieptul de pui taiat bucati marunte si folositi doar o lingura de ulei, asezonati cu sare si piper negru macinat. In alta cratita, folosind tot cu un pic de ulei, gatiti ciupercile feliate si ceapa taiata marunt. Asezonati cu sare si piper. Lasati sa se gateasca 6-7 minute. Adaugati pieptul de pui peste ciupercile prajite. Apoi adaugati: smantana si vinul rosu. Gatiti la foc mic timp de 5-7 minute tot amestecul de ingrediente. La final, adaugati apa fiarta si pastele. Lasati sa se gateasca aproximativ 20 de minute la foc mic, amestecand treptat. Cand sunt fierte pastele, adaugati parmezan dat prin razatoare si verdeata maruntita.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ciuperci paste sos sos ciuperci sos smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017517 (s)