News Flash:

Paste cu piept de pui si masline

21 Septembrie 2011
5691 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu piept de pui si masline
Ingrediente: 250 g paste 2 buc. piept de pui dezosat 1 cana suc de rosii 1 ceasca cu masline 1 ceapa ½ morcov oregano busuioc 1 catel de usturoi 2 linguri de ulei de masline sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu sare circa 12 minute. Se scurg de zeama. Pieptul de pui se face la gratar sau in tigaia de teflon, apoi se taie cubulete si se pune peste paste. Se adauga si maslinele. Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul de masline, apoi se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, morcovul dat pe razatoarea fina, sarea, busuiocul, oregano, apoi sucul de rosii si se da in clocot. Se adauga sosul fierbinte peste paste, pui si masline si se amesteca bine. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste nuci pecan bruschete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1288 viz    0 com
1036 viz    0 com
1296 viz    0 com
1622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015743 (s)