News Flash:

Paste cu piept de pui si fasole

22 Ianuarie 2013
3758 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 gr fasole
parmezan ras
150 gr paste
10 gr seminte de pin
75 gr mazare

10 ml ulei de masline
2 buc. piept de pui taiati in cubulete
30 gr pesto de busuioc
2 catei de usturoi
busuioc proaspat
 
Mod de preparare:


Intr-o cratita cu apa clocotita, fierbe pastele timp de 10 minute. Cand sunt gata, scurge bine pastele si transfera din nou in cratita. Adauga fasolea si mazarea si mai lasa pe foc timp de 10 minute. Intr-o tigaie, incinge uleiul si prajeste puiului, semintele de pin si usturoiul. Ia de pe foc si asezoneaza cu sare si piper. Adauga puiul peste paste si amesteca usor. Incorporeaza apoi si pesto si amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper.
Pastele cu pesto si pui se servesc cu parmezan ras si busuioc proaspat pe deasupra, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole parmezan ras paste mazare busuioc proaspat cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8362 viz    0 com
3333 viz    0 com
3010 viz    0 com
7192 viz    0 com
1509 viz    0 com
2502 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015365 (s)