News Flash:

Paste cu piept de pui si branza

26 Iunie 2013
2372 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 kg de piept de pui dezosat
250 g paste
3 linguri de ulei de masline
1/3 cana de ceapa esalota
1/3 cana de branza maruntita
3 linguri de suc de lime
1 ceasca de afine
1 lingurita de cimbru
1 lingurita de coaja de lime rasa
1/4 lingurita de sare
100 ml supa de pui

Mod de preparare:

Mai intai spala bine carnea de pui, apoi pune-o la fiert pentru aproximativ 15 minute. Dupa ce a fiert scoate-o pe un platou sa se raceasca si rupe-o fasii. Intre timp, pune si pastele la fiert pentru circa 10 minute, apoi scurge-le bine.
Incinge ulei intr-o tigaie si caleste ceapa taiata fin, aproximativ 2 minute. Adauga supa de pui, branza si sucul de lamaie si lasa amestecul sa mai fiarba 2-3 minute.
Adauga peste carnea de pui si pastele si amesteca-le bine. La final, adauga afinele, coaja de lime, cimbrul si sare, dupa gust si amesteca din nou, pana cand se omogenizeaza.
Pastele cu pui si afine se servesc calde, decorate cu putina verdeata proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa esalota branza maruntita cimbru verdeata proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1968 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022355 (s)