News Flash:

Paste cu piept de pui - Reteta perfecta pentru pranz

3 Martie 2017
2375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g paste, negatite, in forma de melcisori
150 g piept de pui la gratar, maruntit
200 g mazare congelata
2 legurturi patrunjel, proaspat, tocat marunt
o mana frunze de mente proaspete, tocate marunt
2 linguri tarhon proaspat tocat marunt
2 linguri zeama de lamaie, proaspat stoarsa
1 lingura cimbru proaspat, tocat marunt
1/2 lingurita sare kosher
1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
40 g fulgi de migdale, usor prajiti

Mod de preparare:


Prepara pastele comform instructiunilor de pe ambalaj. In ultimele doua minute de fierbere, adauga si mazarea peste acestea si las-o sa se dezghete si sa fiarba timp de doua minute. Scurge totul printr-o sita si trece pastele si mazarea pe sub un jet de apa rece pentru a indeparta excesul de faina.
Intr-un bol incapator aduga patrunjelul, menta, tarhonul, lamaie, cimbrul, sarea si piperul. Amesteca foarte bine, apoi incorporeaza si puiul si continua sa amesteci. Incoporeaza apoi pastele si mazarea.
Presara fulgii de migdale deasupra.
Serveste salata de paste cu ierburi aromatice si pui ca atare, calda sau rece. Este ideala pentru pachetul de la serviciu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carne retete paste salata paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023587 (s)