News Flash:

Paste cu piept de pui in sos

1 Septembrie 2011
2931 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu piept de pui in sos
Ingrediente: 300 g piept de pui o ceapa 2 catei de usturoi jumatate de ardei 2 rosii proaspete 100 ml iaurt natural gros sare piper curry busuioc cimbru oregano patrunjel o lingurita de amidon 300 g paste Mod de preparare: Pieptul se taie cubulete si se caleste cu ceapa taiata marunt in ulei de masline. Se adauga apoi usturoiul maruntit si rosiile cubulete, ardeiul taiat felii subtiri si mai lungi, busuioc, cimbru, oregano. Se potriveste de sare si se acopera cu o cana de apa, se lasa pana se face carnea, nu foarte mult. Intre timp, se pun si pastele la fiert in apa cu ulei si sare, cam 10 minute. Cand e gata mancarica, se desface amidonul cu apa si se pune peste, ca sa se formeze sos. Se opreste focul si se lasa sub capac cateva minute. Se serveste cu patrunjel verde deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan paste usturoi ardei bruschete patrunjel tocat cacao untura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1600 viz    0 com
1301 viz    0 com
1203 viz    0 com
1859 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 26 queries | Mysql time :0.022446 (s)