News Flash:

Paste cu pesto alla siciliana

3 Mai 2011
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pesto alla siciliana1
Ingrediente: 500 gr paste (scurte sau tortellini) sare Pesto alla siciliana 200 gr rosii cherry 10 frunze busuioc 35 gr urda usor sarata (ricotta salata) 35 gr parmezan 35 gr pinoli (seminte de pin) 15 gr migdale 2 prize piper negru 10 rasnite fulgi de chili 50 ml ulei extravirgin de masline de calitate Mod de preparare: Taiati rosiile in doua si strangeti fiecare jumatate intre degete astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Scoateti acest miez cu ajutorul unei lingurite. Nu trebuie sa va chinuiti sa scoateti chiar tot miezul, dar tot ce iese cand le presati sa fie scos. Puneti rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano (exceptand uleiul) intr-un blender si mixati bine pana se marunteste totul bine. Adaugati uleiul si continuati sa mixati pana obtineti o pasta. Verificati de sare si adaugati daca e cazul. Fierbeti pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti-le bine, dar pastrati 6 linguri de apa. Puneti apa intr-un bol si peste ea adaugati pastele scurse. Deasupra adaugati pesto-ul si amestecati usor pana pastele sunt acoperite. Gustati de sare. Serviti pastele cu extra parmezan presarat deasupra, cu o frunza de busuioc la mijloc si putin ulei de masline picurat peste ele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene sarmale parizer mozzare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
2439 viz    0 com
2173 viz    0 com
3134 viz    0 com
1776 viz    0 com
1553 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022080 (s)