News Flash:

Paste cu peste si busuioc

5 August 2011
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu peste si busuioc
Ingrediente: paste un pliculet de busuioc o cutie de almette cu verdeata 2 conserve de ton in ulei (maruntit) Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe punga. Intre timp, intr-un castron se pun conservele de peste dupa ce au fost scurse bine. Se adauga apoi almette si se amesteca pana se face o pasta subtire. In timp ce se amesteca, se adauga treptat busuioc dupa gust (minim jumatate de pliculet), sare si piper. Dupa ce au fiert pastele, se pune compozitia peste ele. Se srvesc calde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://simplyrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene bruschete boabe porumb sunculita afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1310 viz    0 com
1713 viz    0 com
1303 viz    0 com
2505 viz    0 com
1200 viz    0 com
5994 viz    0 com
3186 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016780 (s)