News Flash:

Paste cu peste si busuioc

5 August 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu peste si busuioc
Ingrediente: paste un pliculet de busuioc o cutie de almette cu verdeata 2 conserve de ton in ulei (maruntit) Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe punga. Intre timp, intr-un castron se pun conservele de peste dupa ce au fost scurse bine. Se adauga apoi almette si se amesteca pana se face o pasta subtire. In timp ce se amesteca, se adauga treptat busuioc dupa gust (minim jumatate de pliculet), sare si piper. Dupa ce au fiert pastele, se pune compozitia peste ele. Se srvesc calde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://simplyrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene bruschete boabe porumb sunculita afumata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1263 viz    0 com
1682 viz    0 com
1229 viz    0 com
2451 viz    0 com
1140 viz    0 com
5887 viz    0 com
3118 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014580 (s)