News Flash:

Paste cu perisoare

16 Decembrie 2011
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu perisoare
Ingrediente: 1/3 pachet noodles cu ou 300 g carne de vitel tocata 2 oua 1 ceapa 300 ml pasta de tomate cimbrisor uscat 2 lingurite coaja rasa de lamaie ulei de masline piper sare Mod de preparare: Ceapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale, coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca care se prajesc cateva minute. Din pasta de rosii cu 250 ml apa, sare, cimbrisor si piper se fierbe un sosulet in care se pun perisoarele prajite. Pachetul de noodles se fierbe in jur de 2 minute, in apa clocotita cu putina sare, se clatesc in sita sub jet de apa rece si se adauga peste sosul cu chiftelute. Dupa un clocot-doua se stinge focul. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ceapa ardei umpluti cimbrisor uscat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1251 viz    0 com
1458 viz    0 com
8856 viz    0 com
1291 viz    0 com
1763 viz    0 com
1549 viz    0 com
2655 viz    0 com
1452 viz    0 com
2885 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015997 (s)