News Flash:

Paste cu patru feluri de branza

8 Iulie 2014
6898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste
100 g branza brie
100 g branza emmenthaler
100 ml lapte la temperatura camerei
100 g branza gorgonzola
6 linguri parmezan, ras
1 lingura unt
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator pune pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pentru a fi mai savuroase, adauga o lingurita de sare. Dupa ce s-au fiert, strecoara pastele si clateste-le sub un jet de apa rece, pentru a elimina surplusul de faina.

Taie branzeturile in cubulete. Intr-o tigaie incapatoare adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Adauga branzeturile si amesteca incontinuu pana se topsc. Adauga apoi laptele si amesteca bine pana la omogenizare. Lasa compozitia sa fiarba 30 de minute apoi asezoneaza dupa gust cu sare si piper si adauga pastele. Daca ti se pare ca sosul este prea gros mai adauga putin lapte. Lasa totul pe foc timp de doua minte, amestecand continuu.
Serveste pastele quatro formaggi fierbinti. Dupa ce le adaugi in farfuri poti rade deasupra lor parmezan. Merg de minune alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete paste retete italiene paste branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016722 (s)