News Flash:

Paste cu parmezan si anghinare

9 Noiembrie 2011
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu parmezan si anghinare
Ingrediente: 400 g penne 100 g anghinare (la borcan) 4 linguri parmezan ras 270 g ardei capia copt tocat marunt 1 ceapa 1 ceasca masline fara samburi 2 linguri patrunjel proaspat tocat 700 g sos pentru paste 1 lingura ulei Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se pun inapoi in oala. Intre timp, se incinge uleiul si se pune ceapa la calit 3 minute. se pune si sosul de paste peste ceapa si sanginarele, ardeiul si maslinele. Se da in fiert sosul. Se reduce focul la minim si se mai lasa 5 minute pana se ingroasa sosul. Se pune sosul peste paste si se amesteca se adauga patrunjelul pe deasupra si parmezanul si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste ghebe sarmale masline indulcitor praf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1126 viz    0 com
3192 viz    0 com
1066 viz    0 com
972 viz    0 com
1094 viz    0 com
1055 viz    0 com
1042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016830 (s)