News Flash:

Paste cu parmezan si anghinare

9 Noiembrie 2011
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu parmezan si anghinare
Ingrediente: 400 g penne 100 g anghinare (la borcan) 4 linguri parmezan ras 270 g ardei capia copt tocat marunt 1 ceapa 1 ceasca masline fara samburi 2 linguri patrunjel proaspat tocat 700 g sos pentru paste 1 lingura ulei Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se pun inapoi in oala. Intre timp, se incinge uleiul si se pune ceapa la calit 3 minute. se pune si sosul de paste peste ceapa si sanginarele, ardeiul si maslinele. Se da in fiert sosul. Se reduce focul la minim si se mai lasa 5 minute pana se ingroasa sosul. Se pune sosul peste paste si se amesteca se adauga patrunjelul pe deasupra si parmezanul si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste ghebe sarmale masline indulcitor praf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1150 viz    0 com
3341 viz    0 com
1128 viz    0 com
1008 viz    0 com
1133 viz    0 com
1090 viz    0 com
1087 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 36 queries | Mysql time :0.024028 (s)