News Flash:

Paste cu ou, sunca presata si parmezan

17 Octombrie 2011
2115 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ou sunca presata si parmezan
Ingrediente: 375 g paste penne 200 g sunca presata 2 oua 40 g parmezan dat prin razatoare 1 ceasca lapte Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul. Se imbraca o tava cu hartie de copt. Se pune sunca in tava intr-un singur strat. Se baga la cuptor pentru 5 minute. Intre timp, se fierb pastele intr-o oala cu apa si sare. Se scurg apoi si se pun inapoi in oala. Se bat ouale cu lapte si 2/3 din parmezan. Se pune oala pe foc, se adauga amestecul din ou si sunca. Se amesteca un pic si se lasa pe foc 3 minute. Se pot servi cu frunzulite de arpagic proaspat tocat marunt. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste urda sarmale oua lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1067 viz    0 com
1707 viz    0 com
1114 viz    0 com
1666 viz    0 com
1068 viz    0 com
1470 viz    0 com
1527 viz    0 com
1582 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016621 (s)