News Flash:

Paste cu nuci si portocale

27 Iunie 2011
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu nuci si portocale
?Ingrediente: 300 gr paste o lingura de pesmet o lingura de zahar o portocala o lingurita de ulei 2 linguri de nuca Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Pesmetul cu zaharul se pun intr-o craticioara in care s-a turnat in prealabil niste si se amesteca pe foc mic de cateva ori, pentru a se omogeniza. Se ia de pe foc, se adauga pastele scurse de apa, nuca si zeama de portocala, dupa care se mai pun inca putin pe foc si se amesteca de doua - trei ori. Se ia de pe foc si se serveste. Ca ornament se pot pune bucati mici de portocala. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste untura pesmet rom cireasa ulei ecler retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1810 viz    0 com
1150 viz    0 com
2479 viz    0 com
2111 viz    0 com
1232 viz    0 com
2338 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015207 (s)