News Flash:

Paste cu nuci si patrunjel

18 Noiembrie 2011
903 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu nuci si patrunjel
Ingrediente: 500 g paste 1/2 cana parmezan razuit 1 cana miez de nuca 1 legatura de patrunjel verde 2 catei de usturoi coaja + sucul de la 1/2 lamaie 1 cana ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb al dente, in apa cu sare. Miezul de nuca si patrunjelul se pun in robotul de bucatarie si se macina impreuna. Apoi se adauga si parmezanul, cateii de usturoi, coaja si sucul de lamaie. Se amesteca din nou cu robotul, apoi, cu robotul pe viteza medie, se adauga uleiul de masline in fir subtire. Se potriveste la gust cu sare si piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene sarmale baclava patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

968 viz    0 com
1699 viz    0 com
896 viz    0 com
1072 viz    0 com
1557 viz    0 com
873 viz    0 com
1083 viz    0 com
940 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023036 (s)