News Flash:

Paste cu nuci si patrunjel

18 Noiembrie 2011
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu nuci si patrunjel
Ingrediente: 500 g paste 1/2 cana parmezan razuit 1 cana miez de nuca 1 legatura de patrunjel verde 2 catei de usturoi coaja + sucul de la 1/2 lamaie 1 cana ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb al dente, in apa cu sare. Miezul de nuca si patrunjelul se pun in robotul de bucatarie si se macina impreuna. Apoi se adauga si parmezanul, cateii de usturoi, coaja si sucul de lamaie. Se amesteca din nou cu robotul, apoi, cu robotul pe viteza medie, se adauga uleiul de masline in fir subtire. Se potriveste la gust cu sare si piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene sarmale baclava patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
1852 viz    0 com
963 viz    0 com
1158 viz    0 com
1660 viz    0 com
953 viz    0 com
1219 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018332 (s)