News Flash:

Paste cu nuca si miere

14 Aprilie 2011
1873 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu nuca si miere
Ingrediente: 1 punga paste, 200 g nuci, 3 l apa, 3 linguri zahar, sare, scortisoara, vin. Mod de preparare: Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare si scortisoara, timp de 8 minute. Se scurg si se clatesc cu apa rece. Nucile se toaca si se pun la rumenit in ulei incins. Se amesteca pastele cu nucile, mierea si vinul. Incalziti compozitia la foc mic, timp de 2 minute. La final adaugati zaharul si putin rom.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste untura vodca vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1671 viz    0 com
3216 viz    0 com
1063 viz    0 com
3708 viz    0 com
2391 viz    0 com
1149 viz    0 com
1712 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018554 (s)