News Flash:

Paste cu muschi file

12 Octombrie 2011
3800 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu muschi file
Ingrediente: 400 gr paste (farfalle sau penne) 200 gr muschi file afumat 150 gr telemea de oaie 150 gr smantana 1 fir de praz verde faina alba ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se fierb pastele, in apa cu sare, dupa care se scurg. Prazul se taie feliute subtiri si se pune la calit in putin ulei de masline, alaturi de muschiuletul file afumat, taiat fasiute. Smantana se amesteca cu sare, piper si se toarna peste muschiul file, apoi se opreste focul. Se amesteca toate cu pastele fierte. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste paste spirala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017777 (s)