News Flash:

Paste cu muschi de vita si parmezan

28 August 2013
3129 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

15 ml de ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
400 g muschi de vita
3 catei de usturoi
200 g anghinare la borcan in ulei
5 g oregano uscat
1 cana de vin alb
300 g smantana de gatit
400 g paste
parmezan

Mod de preparare:

Caleste ceapa cu usturoiul in ulei aproximativ 5 minute. Adauga peste carnea de vita taiata fasii subtiri si las-o pe foc inca 5 minute, apoi stinge-le cu vinul alb. Intr-o oala mai mare pune si pastele la fiert in apa cu putin sare penttru aproximativ 8 minute.

Dupa ce s-au fiert pastele adauga peste ele carnea si amestecul de ceapa cu usturoi. Adauga apoi si maslinele, oregano si anghinarele. Toarna peste paste si smantana apoi amesteca-le bine.
Pastele cu vita se servesc calde, presarate cu parmezan.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano uscat parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016539 (s)