News Flash:

Paste cu muschi de porc

17 Noiembrie 2011
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu muschi de porc
Ingrediente: 300 g paste subtiri 2 buc. muschi de porc 200 g smantana 200 g ciuperci 1 plic sos vanatoresc Mod de preparare: Se taie muschiul in patru fasii, pe lungime, dar capatul mai gros sa ramana "legat". Se impletesc muschiuletii la capat pentru a nu se desface si se prind cu scobitori, dupa care se pun la prajit pe gratar. Cand sunt rumeniti se toarna peste ei sosul vanatoresc preparat si inca 250 ml apa. Se adauga si ciupercile taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit pana cand se ingroasa sosul. Separat se fierb si se scurg pastele, se trec printr-un jet de apa rece, apoi se rumenesc usor in unt. Se asaza pe un platou pastele, iar peste ele muschiul cu sosul. Se mai poate adauga smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste perisoare smantana ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1006 viz    0 com
978 viz    0 com
1098 viz    0 com
4946 viz    0 com
1433 viz    0 com
1336 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016272 (s)