News Flash:

Paste cu mozzarella si busuioc

2 Septembrie 2011
4444 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu mozzarella si busuioc
Ingrediente: 250 g paste penne 60 g branza mozzarella 30 g parmezan 2 linguri unt 2 linguri ulei de masline ¼ ceasca de busuioc proaspat sare Mod de preparare: Pastele se fierb pana se inmoaie. Se scurg de apa. Intr-o tigaie, untul se topeste, se adauga mozzarella si parmezanul rase, untul, uleiul de masline si sarea. Se lasa la foc mic, pana cand mozzarella incepe sa se topeasca. Se ia de pe foc si se toarna peste pastele penne. Deasupra se presara busuioc tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chili iute paste retete vegetariene sarmale unt bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1214 viz    0 com
1136 viz    0 com
3006 viz    0 com
1787 viz    0 com
1386 viz    0 com
1235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019852 (s)