News Flash:

Paste cu mozzarella si busuioc

16 Iunie 2014
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

220 g paste fusilli sau rotini
225 g mingiute mozzarella
frunze busuioc
3 lingurite otet balsamic
450 g rosii cherry
1/2 lingurita sare
80 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si pune-le inapoi in oala. Intre timp, incinge uleiul intr-o tigaie, pe foc mediu, si gateste rosiile cu 1/2 lingurita sare, timp de 5 minute, pana cand rosiile se coc, se inmoaie si incep sa elibereze din sucuri.
Adauga rosiile gatite peste pastele fierte, in oala. Lasa amestecul sa se raceasca timp de cateva minute si apoi adauga mozzarella feliata si frunzele de busuioc tocate.
Adauga otetul balsamic si sare, dupa gust. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete italiene paste mozzarella paste busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017233 (s)