News Flash:

Paste cu mazare

2 Aprilie 2012
3103 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta cu sos de mazare
Ingrediente:

250 g paste farfalline
250 g de mazare proaspata
o ceapa verde
parmezan ras
ulei de masline
un pahar de sos de rosii
sare
o ramurica de rozmarin
 
Mod de preparare:

Curatim, spalam si taiem feliute ceapa, apoi o prajim foarte putin cu doua linguri de ulei. Curatim mazarea, o adaugam peste ceapa, punem sosul de rosii, saram putin si adaugam si rozmarinul. Punem capac pe oala si lasam pe foc cel putin 15 minute. Separat fierbem pasta in apa cu sare, scurgem de apa lasand deoparte un pahar de apa de la fiertul pastelor.
Rasturnam pasta peste sosul de mazare, adaugam paharul cu apa pe care l-am lasat deoparte, amestecam cu cateva linguri de parmezan ras si servim cald.
Pasta cu sos de mazare pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste farfalline mazare ceapa verde parmezan sare rozmarin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014741 (s)