News Flash:

Paste cu mascarpone si gorgonzola

8 Octombrie 2013
3684 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g foi de lasagna proaspete
1/2 lingurita de cimbru proaspat
20g unt
250 g mascarpone
80 g gorgonzola
1/2 cana parmezan ras fin

Mod de preparare:


Taie foile de lasagna in fasii late de 3 cm. Pune-le la fiert, in apa cu putina sare, pentru aproximativ 7 minute. Scurge-le bine si lasa-le sa se raceasca putin. Intr-o tigaie neaderenta, topeste untul la foc mediu. Adauge peste el cimbru, mascarpone si lasa-le sa se topeasca, aproximativ 2 minute. Adauga si gorgonzola, si parmezanul si mai lasa compozitia pe foc inca 2 minute. Adauga pastele si amesteca-le bine cu branzeturile. La final, condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015502 (s)