News Flash:

Paste cu legume si sos Tzatziki

9 August 2011
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu legume si sos Tzatziki
Ingrediente: 500 g paste (fussilli tricolore) un gogosar sau ardei gras rosu 200 g sunca de pui 2 rosii un morcov 3 castraveti cornichon 250 g iaurt grecesc 250 g smantana 2 catei de usturoi sare piper o lingura otet 2 lingui ulei de masline Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se trec pe sub jet de apa rece. Se pun intr-un vas incapator. Se taie cubulete ardeii, rosiile si sunca de pui. Morcovii se curata si se dau pe razatoare. Ingredientele se asaza peste pastele fierte. Pentru sosul tzatziki se scurge bine iaurtul, se curata castravetii, se taie in jumatate, se scot samburii, apoi se toaca in cubulete. Usturoiul se curata si se da pe razatoare sau se piseaza. Se amesteca iaurtul, smantana, castravetii, usturoiul, sare si piper alb dupa gust, otetul si uleiul de masline. Sosul se garniseste cu marar proaspat tocat si se toarna peste paste. Se amesteca bine, se potriveste la gust cu sare si piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ghimbir candel gogosar murat carnati cabanos smantana otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1541 viz    0 com
926 viz    0 com
1024 viz    0 com
1072 viz    0 com
920 viz    1 com
1706 viz    0 com
1072 viz    0 com
1000 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019412 (s)