News Flash:

Paste cu legume la cuptor

31 Ianuarie 2012
3135 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu legume la cuptor
Ingrediente:

250 g paste spirale
150 g ciuperci
230 g broccoli
2 linguri ulei de masline
100 g faina
2 rosii
3 catei de usturoi zdrobiti
200 g firimituri de paine
400 g ton din conserva
60 g margarina
1 l lapte de soia cald

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. se unde o tava dreptunghiulara. Se fierb pastele intr-o craticioara cu apa clocotita si sarata. Se adauga broccoli cu 2 minute inainte de a opri focul. Se scurg apoi. Intre timp, se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se pun ciupercile la calit timp de 5 minute. Se transfera apoi intr-un bol si se amesteca cu rosiile, tonul, pastele si broccoli. Se incinge uleiul ramas intr-o tigaie si se caleste usturoiul. Adaugam firimiturile de paine si amestecam. Se topeste margarina intr-o craticioara si se adauga faina. Adaugam treptat si laptele si dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba 5 minute (pana se ingroasa). Amestecam pastele, compozitia cu lapte si amestecul cu firimituri si punem in tava pregatita. Bagam la cuptor timp de 20 de minute, pana cand prinde o culoare aurie.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spirale ciuperci broccoli faina rosii usturoi margarina cuptorul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3271 viz    1 com
1404 viz    0 com
1542 viz    0 com
1487 viz    0 com
3720 viz    0 com
2743 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028219 (s)