News Flash:

Paste cu legume

30 Noiembrie 2012
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

paste
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi taiati feliute
1 ardei rosu tocat
1 vanata taiata cubulete
1 ceapa rosie tocata
1 lingura oregano
2 dovlecei taiati cubulete
800 g rosii in bulion
1 foaie de dafin
2 linguri otet de vin rosu
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa la calit cu usturoiul. Dupa 2 minute adaugam ardeiul, vantata si dovleceii. Amestecam timp de 4 minute, dupa care adaugam otetul si amestecam pana cand acesta se evapora. Adaugam rosiile, foaia de dafin, zaharul, oregano si 80 ml apa rece. Asezonam cu sare dupa gust. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba timp de 15 minute. Indepartam capacul si mai lasam sa fiarba inca 15 minute. Scoatem foaia de dafin si servim cu paste fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste usturoi ardei rosu vanata ceapa rosie oregano dovlecei zahar oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015071 (s)