News Flash:

Paste cu kaizer si parmezan

14 Iunie 2011
2314 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu kaizer si parmezan1
Ingrediente: 300 g paste 200 gr kaizer parmezan ras 30g ulei de masline sare piper alb Mod de preparare: Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor. Intre timp, taiem kaizerul cubulete mici si-l prajim in ulei. Cand pastele sunt gata, le punem sub un jet de apa, le lasam sa se scurga bine, dupa care le punem peste kaizer in tigaie, le mai lasam cam 5 minute, apoi presaram putin parmezan (cam 2 linguri), amestecam usor, apoi stingem focul. Punem in farfurie si servim calde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura placinte rosie sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3940 viz    0 com
5449 viz    0 com
1101 viz    0 com
1051 viz    0 com
968 viz    0 com
992 viz    0 com
1148 viz    0 com
1270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015451 (s)