News Flash:

Paste cu kaizer si parmezan

14 Iunie 2011
2393 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu kaizer si parmezan1
Ingrediente: 300 g paste 200 gr kaizer parmezan ras 30g ulei de masline sare piper alb Mod de preparare: Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor. Intre timp, taiem kaizerul cubulete mici si-l prajim in ulei. Cand pastele sunt gata, le punem sub un jet de apa, le lasam sa se scurga bine, dupa care le punem peste kaizer in tigaie, le mai lasam cam 5 minute, apoi presaram putin parmezan (cam 2 linguri), amestecam usor, apoi stingem focul. Punem in farfurie si servim calde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura placinte rosie sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4032 viz    0 com
5576 viz    0 com
1196 viz    0 com
1123 viz    0 com
1057 viz    0 com
1063 viz    0 com
1218 viz    0 com
1363 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014896 (s)