News Flash:

Paste cu kaizer si cimbru

4 Noiembrie 2011
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu kaizer si cimbru
Ingrediente: o cutie de paste late lungi 100 gr bacon sau kaizer 200 gr carne de vita 3-4 ciuperci 4-5 cepe medi 2-3 catei de usturoi 1 pahar de bulion 1 pahar de vin dulce 1 pahar de supa de carne 2-3 foi de dafin un praf de cimbru o bucatica de unt piper sare Mod de preparare: Se taie baconul cubulete si se da la prajit. Carnea de vita se taie solzisori si se pune peste bacon. Se prajeste carnea pana capata o culoare aurie. Se taie ciupercile fidelute si se prajeste cu carnea cam 2-3 minute. Peste carne toarna supa de carne, bulionul, vinul, ceapa, cimbrul, usturoiul taiat marut si foile de dafin. Se fierbe pana se ingroasa sosul si ceapa este transparenta. Pastele se fierb in apa. Se topeste untul intr-o cratita si se prajesc pastele cam 2-3minute. Se pune sosul peste paste si se serveste alaturi de un pahar de vin dulce. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura caju ceapa ciuperci patrunjel tocat unt tendoane paste
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1088 viz    0 com
3977 viz    0 com
2722 viz    0 com
944 viz    0 com
1648 viz    0 com
1631 viz    0 com
883 viz    0 com
1335 viz    0 com
944 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015543 (s)