News Flash:

Paste cu iaurt si sos de dovlecei

7 Septembrie 2011
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu iaurt si sos de dovlecei
Ingrediente: 250 g paste 500 g dovlecei 3 catei usturoi ½ cana smantana parmezan ras 1 lingura unt 1 ½ cana iaurt 1 lingurita boia dulce 1 lingurita sare ½ lingurita miere 3 linguri patrunjel proaspat tocat 1 lingura zeama de lamaie Mod de preparare: Dovleceii se taie felii. Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Dovleceii se calesc in unt topit impreuna cu usturoiul zdrobit pana se inmoaie. Se iau de pe foc si se adauga iaurtul, smantana si condimentele. Se amesteca bine si se pun peste pastele fierte si scurse. Se presara cu parmezan si patrunjel si se servesc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene untura ovaz usturoi smantana sos marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023036 (s)