News Flash:

Paste cu hribi si rosii uscate

24 Noiembrie 2011
3076 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu hribi si rosii uscate
Ingrediente: 250 g paste 450 g hribi 1 lingura de unt 50 g rosii uscate 3-4 fire de usturoi verde frunze proaspete de busuioc ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se fierb pastele 8-9 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se scurg si se amesteca cu o lingura de unt. Hribii se spala bine sub jet puternic de apa si se taie cubulete. La fel si usturoiul. Se pun ciupercile si usturoiul la calit intr-o tigaie si se amesteca cu grija. Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga rosiile uscate taiate in fasii, se condimenteaza si se mai lasa putin sa se intrepatrunda aromele.  Se asaza pe un platou si se decoreaza pastele cu frunzulite proaspete de busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene unt copan gorgonzola placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1484 viz    0 com
1100 viz    0 com
1429 viz    0 com
862 viz    0 com
893 viz    0 com
848 viz    0 com
1268 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022044 (s)