News Flash:

Paste cu gorgonzola si nuci

3 August 2011
1653 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu gorgonzola si nuci
Ingrediente: 2 linguri unt 5 fire de ceapa verde, foarte fin tocate 1 1/2 lingurite de cimbru uscat, bine faramitat 60 g smantana 230 g gorgonzola, faramitata 230 g paste 1 cana cu nuca, taiata bucati mari 60 g parmezan piper negru, proaspat macinat Mod de preparare: Se pune untul la topit intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga ceapa si se lasa pe foc timp de 5 minute. Se pune cimbrul, smantana si gorgonzola, dupa care amesteca pana cand gorgonzola se topeste, iar sosul incepe sa se ingroase usor. Se presara piper negru, proaspat macinat. Se acopera vasul si se lasa sa se raceasca. Pastele se pun intr-un vas de dimensiuni mari, in care apa cu sare a ajuns la punctul de fierbere. Din cand in cand se ametesca. La final, se scurg bine de apa si se lasa in acelasi vas. Peste paste se pun compozitia anterior preparata. Se lasa compozitia pe foc mic si se amesteca pana cand pastele se "imbraca" cu un strat uniform de sos. Se incorporeaza nucile. Pastele cu gorgonzola si nuca se servesc imediat, calde, cu parmezan deasupra. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.tasteofhome.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste untura unt ecler sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

927 viz    0 com
1962 viz    1 com
1345 viz    0 com
2145 viz    0 com
1007 viz    0 com
1178 viz    0 com
1221 viz    0 com
2211 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018777 (s)