News Flash:

Paste cu gorgonzola si creveti

30 August 2013
1896 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 grame paste
10-15 creveti proaspeti
100 grame gorgonzola
30 grame unt
2 catei de usturoi
1/2 pahar vin alb
sare
piper
zeama de la o lamaie
o feliuta de lamaie si o frunza de patrunjel, pentru decor

Mod de preparare:


Se fierb pastele in apa deja clocotita cu sare si putin ulei. Intr-o tigaie se pune pe foc untul si usturoiul maruntit din cutit. Dupa ce s-a incins untul si usturoiul se pun crevetii curatati. Se adauga sarea si zeama de lamaie. Se lasa 2-3 minute intorcandu-i continuu dupa care se adauga vinul si se lasa cam 10 minute sa se patrunda bine.

Se adauga apoi branza gorgonzola, se potriveste cu sare si piper si se dauga pastele fierte si strecurate. Se lasa 1-2 minute dupa care se opreste focul. In farfurie se decoreaza cu felie de lamaie si patrunjel sau busuioc.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste creveti proaspeti usturoi vin alb branza gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1968 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015211 (s)