News Flash:

Paste cu ghinda si busuioc

14 Ianuarie 2014
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 linguri ulei de masline extravirgin
½ lingurita otet vin alb
½ lingurita zahar
¼ lingurita sare
1 kg rosii ghinde
¼ cana busuioc proaspat tocat
300 g paste fierte si scurse

Mod de preparare:

Uleiul, otetul, zaharul si sarea se amesteca intr-un bol. Rosiile se taie, se curata de seminte si se lasa la scurs. Se toaca apoi si se amesteca cu busuiocul. Se adauga dressing-ul si se amesteca bine. Se pune salsa obtinuta peste pastele fierte si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016864 (s)