News Flash:

Paste cu frunze de rucola

25 Octombrie 2011
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu frunze de rucola
Ingrediente: 300 g paste (penne, farfalle) parmezan ras 3 catei de usturoi 1 mana de frunze de rucola cateva frunze de busuioc proaspat ulei de masline Mod de preparare: Se pune apa la fiert, se adauga pastele si se fierb circa 12 minute. Se scurg de zeama si se pun intr-un castron mare. Se adauga frunzele de busuioc taiate marunt, uleiul de masline, usturoiul tocat, fruzele de rucola si se amesteca bine. E deasupra se orneaza cu parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene sarmale gorgonzola usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2930 viz    0 com
1148 viz    0 com
1096 viz    0 com
2025 viz    0 com
2000 viz    0 com
2562 viz    0 com
1033 viz    0 com
1038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022764 (s)