News Flash:

Paste cu ficat de pui si parmezan

9 Septembrie 2011
941 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ficat de pui si parmezan
Ingrediente: 250 g ficatei de pui 400 g paste fierte si scurse 200 g carne tocata de vitel 2 linguri ulei de masline 1 lingura unt 1 lingura pasta de tomate 1 ceapa 1 cana supa de pui 2 linguri cimbru tocat ¼ cana smantana ¼ lingurita sare ¼ cana vin alb sec 50 g parmezan ras ¼ lingurita nucsoara macinata 3 catei usturoi Mod de preparare: Ceapa se caleste in unt topit si ulei. Se adauga usturoiul si apoi ficateii curatati de pielite si taiati. Se pune si carnea de vitel si se calesc impreuna trei minute. Se toarna vinul si cand acesta fierbe se adauga supa si cimbrul. Se fierbe la foc mic 20 de minute. Se adauga smantana si pasta de tomate, se mai da intr-un clocot, se potriveste de sare si se asaza peste paste. Se presara pastele cu parmezan si nucsoara si se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste rapini smantana patrunjel tocat untura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023734 (s)