News Flash:

Paste cu feta si menta

24 Iunie 2011
1637 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu feta si menta
Ingrediente: 350 g macaroane scurte 8-10 fire de menta 150 g mazare congelata 200 g branza feta, maruntita 50 g salata arugula zeama si coaja (rasa) de la 1 lamaie sare de mare piper negru proaspat ulei de masline extravirgin 20-30 de masline verzi marinate Mod de preparare: Se pun pastele la fiert intr-o oala, cu doua fire de menta si sare. Se lasa la fiert atat cat scrie pe pachetul de paste. Cu 3 minute inainte de a opri focul, se adauga mazarea. Dupa ce pastele si mazarea au fiert, se lasa la scurs intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece pana cand se racesc de tot. Firele de menta se arunca. Intr-un vas mai larg se pun mazarea si pastele, se adauga branza feta, salata arugula, firele de menta ramase, coaja rasa si jumatate din zeama de lamaie, sare si piper. Se toarna deasupra ulei de masline. Maslinele verzi se taie bucatele sau se zdrobesc, apoi se pun peste paste. Se amesteca bine si se adauga restul de zeama de lamaie, asezonand compozitia cu ulei de masline. sursa articol: http://www.retetevegetariene.ro sursa fotografie: http://smittenkitchen.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata arugula salata verde tortiglioni piper negru prosciutto crudo
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1731 viz    0 com
1091 viz    0 com
1825 viz    0 com
1002 viz    0 com
1045 viz    0 com
1117 viz    0 com
906 viz    0 com
1566 viz    0 com
1052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021605 (s)