News Flash:

Paste cu fasole, kaizer si carne de pui

27 Octombrie 2011
1756 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu fasole kaizer si carne de pui
Ingrediente: 300 g  paste 3 felii kaizer/sunca 200 g pui 200 g fasole fiarta ½ morcov 1 ardei rosu 1 ceapa 200 g sos de rosii 1 lingurita amidon patrunjel piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa clocotita cu apa pana se inmoaie, apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece.  Pieptul de pui se taie cubulete, sunculita felii si se pun intr-o tigaie cu 2 linguri ulei. Se rumenesc putin, apoi se adauga ceapa taiata julien, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete. Se calesc legumele pana se inmoaie putin, apoi se adauga sosul de rosii si fasolea fiarta. Se fierbe sosul pana scade si se ingroase (aprox. 15 minute cu capacul pus si daca este nevoie se mai adauga apa), dupa care se adauga amidonul dizolvat in putin apa. Se mai tine 5 minute pe foc, se adauga condimentele, verdeata si pastele fierte. Se amesteca pentru a imbraca pastele in sos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura carnati fasole patrunjel radacina cacao branza feta paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2523 viz    0 com
1760 viz    0 com
1722 viz    0 com
928 viz    0 com
1235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1825 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024657 (s)