News Flash:

Paste cu fasole II

25 Octombrie 2011
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu fasole II
Ingrediente: 300 g paste scurte 400 g fasole 100 gr sunca 1/2 supa vegetala 1 morcov 1 ceapa 1 catel de usturoi 3 linguri de suc de rosii ulei piper sare Mod de preparare: Intr-o cratita se pun la calit ceapa curatata si taiata marunt, catelul de usturoi intreg si morcovul curatat si taiat rondele, cu putin ulei si putina apa. Cand s-au inmuiat putin se adauga sucul de rosii, 1 polonic de supa vegetala si se lasa sa fiarba la foc mic. Intr-o tigaie se pune la calit sunca taiata cubulete mici, iar dupa 5 minute se adauga si fasolea deja fiarta si putina supa. Cand sunt toate aproape fierte se unesc fasolea si sunca cu legumele. Se adauga inca 2 polonice de supa si pastele. Se sareaza si se pipereaza. Se serveste fierbinte. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste colorate paste branza feta carnati
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1566 viz    0 com
2794 viz    0 com
1119 viz    0 com
1044 viz    0 com
1982 viz    0 com
1905 viz    0 com
2465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022905 (s)