News Flash:

Paste cu fasole

18 August 2011
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu fasole
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 catei usturoi 4 cani rosii din conserva 1 lingurita busuioc uscat 1 lingurita oregano uscat 4 cani paste spirale fierte 500 g fasole din conserva ½ legatura patrunjel proaspat tocat Mod de preparare: Usturoiul si patrunjelul tocate se cales in ulei incins. Se adauga rosiile si condimentele. Se fierbe 15 minute la foc mic, amestecand continuu. Se adauga fasolea scursa si se lasa cat sa se incalzeasca. Pastele fierte se scurg, se aranjeaza pe un platou si se garnisesc cu sosul obtinut. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene tacamuri usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1224 viz    0 com
1116 viz    0 com
1211 viz    0 com
844 viz    0 com
1226 viz    0 com
939 viz    0 com
2019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019570 (s)