News Flash:

Paste cu dovlecel si ardei gras

25 Octombrie 2011
4791 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu dovlecel si ardei gras
Ingrediente: 300 g paste de orice tip 1 dovlecel 1 lingura de ulei de masline 1 ardei gras 1 rosie 2 catei de usturoi patrunjel suc de lamaie sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu putina sare. Se scurg de zeama si se pun intr-un bol mare. Se adauga o lingura de ulei de masline si se amesteca bine. Intr-o tigaie se pun la inabusit dovlecelul taiat felii subtiri, rosia taiata cubulete, ardeiul gras tocat. Se adauga zeama de lamaie. Se toarna compozitia peste paste si se amesteca bine. Se servesc cu parmezan ras pe deasupra si patrunjel verde tocat marunt. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene dovlecel ardei gras usturoi salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1589 viz    0 com
2853 viz    0 com
1137 viz    0 com
1055 viz    0 com
2009 viz    0 com
1944 viz    0 com
2501 viz    0 com
1008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015445 (s)