News Flash:

Paste cu dovlecei si usturoi

7 Martie 2017
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
4 dovlecei feliati
500 gr paste in forma de fundita
70 ml ulei de masline
4 catei de usturoi
6 rosii
75 ml otet
busuioc
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, incalzeste 3 linguri de ulei de masline. Adauga usturoiul, feliile de dovlecei si sare. Amesteca ingredientele si lasa-le pe foc timp de 5 minute. Transfera dovleceii intr-un bol. Adauga rosii, busuioc, otet, sare si piper. Amesteca ingredientele bine.
Intre timp, intr-o oala cu apa fierbe pastele timp de 20 de minute, pana cand sunt gata. Cand sunt gata, scurge pastele de apa. Adauga apoi dovleceii marinati si 2 lingurite de ulei de masline. Amesteca toate ingredientele bine.
Pastele cu dovlecei se servesc calde, cu parmezan ras. Aceste paste se mai pot servi si cu piept de pui la gratar si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei paste usturoi otet busuioc tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021361 (s)