News Flash:

Paste cu dovlecei si muguri de pin

3 Iunie 2013
2929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

amaretto
10 gr busuioc proaspat
300 gr dovlecei

Pentru pesto:

50 gr busuioc proaspat
20 gr muguri de pin
1 lingura zeama de lamaie 
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare dupa gust

Mod de preparare:


Dovlecelul se transforma in paste cu ajutorul unei masini de spiralat sau cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume (peeler).
Se amesteca spaghetele obtinute cu busuiocul tocat marunt. Ingredientele pentru pesto se amesteca in blender pana se obtine o pasta cat mai omogena. Se amesteca pastele cu sosul pesto si se decoreaza cu fistic tocat si rosii cherry pentru servire

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amaretto dovlecei pesto sare blender fistic tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022461 (s)