News Flash:

Paste cu dovlecei - Satioase si sanatoase

23 Martie 2017
2123 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr paste, la alegere
3 dovlecei mici
2-3 linguri sos pesto
ulei de masline
sare
piper
parmezan ras (optional)

Citeste si cum se prepara o portie de Spaghete cu creveti si usturoi

Mod de preparare:

Taie dovleceii felii subtiri.
Pune intr-o tigaie larga ulei cat sa acopere bine fundul si ai grija sa folosesti ulei de masline( dovleceii vor avea un gust mai bun). Incinge uleiul, apoi da focul la mediu.

Prajeste feliile de dovlecei, in ture, astfel incat sa nu fie inghesuite in tigaie. Prajeste-le pana sunt usor rumene pe margini.
Scoate dovleceii pe servetele absorbante, sa se scurga de ulei.
Cand ai terminat de prajit toti dovleceii, presara peste ei sare si piper dupa gust si pesto . Amesteca totul pana se omogenizeaza.

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet. Scurge-le si adauga 2 linguri din apa in care au fiert peste dovlecei.
Adaugati pastele peste dovlecei si amesteca bine.
Serveste pastele cu parmezan presarat deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1888 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022075 (s)