News Flash:

Paste cu dovlecei, mazare si busuioc

10 Octombrie 2011
2651 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu dovlecei mazare si busuioc
Ingrediente: 400 g paste 300 g dovlecei 150 g mazare congelata 3 linguri unt 3 linguri faina 100 g parmezan ras 100 ml smantana 1 legatura busuioc 200 ml lapte 200 ml supa de legume 1 lingura suc de lamaie 2 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Se rup frunzulitele de busuioc de pe codite. Dovleceii se curata si se taie in sferturi pe lung, iar apoi in fasii subtiri. Intr-o cantitate mare de apa cu putina sare se fierb pastele al dente. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se prajesc bine dovleceii. Se amesteca smantana cu lapte si supa; se scot 5 linguri din aceasta compozitie si se paseaza cu busuioc. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se caleste putin fara sa se rumeneasca. Se toarna restul de amestec de smantana si se da in clocot. Se adauga mazarea congelata si se lasa la foc mic 2 minute. Apoi se presara parmezanul si se lasa sa se topeasca in sos. Se adauga dovleceii si piureul de busuioc si se omogenizeaza bine. Legumele se condimenteaza cu sare si suc de lamaie. Pastele se lasa sa se scurga bine si apoi se repartizeaza in boluri peste care se adauga legume si sos. Se orneaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene ovaz somon sarmale salam smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

953 viz    0 com
2020 viz    0 com
1100 viz    0 com
1113 viz    0 com
845 viz    0 com
1545 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1869 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022653 (s)