News Flash:

Paste cu dovlecei II

10 August 2011
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu dovlecei II
Ingrediente: 250 gr paste scurte 3 dovlecei mici si tineri 2-3 linguri pesto de leurda ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se taie dovleceii felii subtiri. Se pune intr-o tigaie larga ulei cat sa acopere bine fundul. Se incinge uleiul, apoi se da focul la mediu. Se prajesc feliile de dovlecei, in ture, astfel incat sa nu fie inghesuite in tigaie. Dupa aceea se scot cu o paleta cu gauri pe servetele absorbante, sa se scurga de ulei. Cand s-au prajit toti dovleceii, se presara sare si piper dupa gust si pesto de leurda. Se amesteca pana se omogenizeaza. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si se adauga 2 linguri din apa in care au fiert peste dovlecei. Se pun peste dovlecei pastele si se amesteca bine. Se drege de sare. Se pot servi cu parmezan presarat deasupra. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.sunset.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene paste scurte paste colorate ovaz placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

873 viz    0 com
1108 viz    0 com
979 viz    0 com
1228 viz    0 com
1783 viz    0 com
1508 viz    0 com
888 viz    0 com
969 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013037 (s)