News Flash:

Paste cu dovlecei II

10 August 2011
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu dovlecei II
Ingrediente: 250 gr paste scurte 3 dovlecei mici si tineri 2-3 linguri pesto de leurda ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se taie dovleceii felii subtiri. Se pune intr-o tigaie larga ulei cat sa acopere bine fundul. Se incinge uleiul, apoi se da focul la mediu. Se prajesc feliile de dovlecei, in ture, astfel incat sa nu fie inghesuite in tigaie. Dupa aceea se scot cu o paleta cu gauri pe servetele absorbante, sa se scurga de ulei. Cand s-au prajit toti dovleceii, se presara sare si piper dupa gust si pesto de leurda. Se amesteca pana se omogenizeaza. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si se adauga 2 linguri din apa in care au fiert peste dovlecei. Se pun peste dovlecei pastele si se amesteca bine. Se drege de sare. Se pot servi cu parmezan presarat deasupra. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.sunset.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene paste scurte paste colorate ovaz placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

912 viz    0 com
1137 viz    0 com
1005 viz    0 com
1280 viz    0 com
1824 viz    0 com
1540 viz    0 com
926 viz    0 com
1022 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019227 (s)