News Flash:

Paste cu dovlecei, creveti si rucola

23 Mai 2013
2843 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g paste
250 g dovlecei
250 g creveti
50 g rucola
50 g ricotta sarata
1 ceapa
30 g seminte de pin
5 linguri ulei de masline
1 varf de boia iute
sare

Mod de preparare:

Pune intr-o cratita mai mare 1,5 l de apa la fiert cu putina sare. Curata dovleceii si taie-i felii subtiri. Curata ceapa, tai-o julien si caleste-o putin in tigaie impreuna cu semintele de pin si boiaua iute. Adauga peste ea si crevetii, si dovleceii si mai lasa-le pe foc aproximativ 7 minute. Asezoneaza la final cu sare dupa gust.
Pune pastele in apa clocotita, scurge-le bine, apoi pune-le in tigaia cu legume si creveti, amesteca-le putin si adauga peste ele ricotta si putina rucola taiata fin.
Pastele cu rucola, dovlecei si creveti se servesc calde, presarate cu ricotta rasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste creveti sare apa clocotita ricotta rasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021888 (s)