News Flash:

Paste cu dovlecei

23 Iunie 2011
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu dovlecei
Ingrediente: 4 dovlecei mici cu flori 2 cartofi 4-5 flori de dovlecel 1 ceapa parmezan ras ulei de masline 2-3 pumni de spaghetti Mod de preparare: Se curata cartofii si se taie cubulete, dovleceii se spala si se feliaza rondele. Te taie coditele la florile de dovlecel si se scoate pistilul, apoi se toaca fasii. Ceapa tocata se pune la calit cu putin ulei de masline, iar cand incepe sa se rumeneasca, se adauga cartofii, dovleceii si florile de dovlecel. Se amesteca, se las 2-3 minute, apoi se pun 1,5 litri de apa, putina sare si se lasa la fiert la foc potrivit. Cand dovleceii si cartofii sunt fierti, se potriveste de sare si se pun pastele. Se lasa sa fiarba cat scrie pe punga de paste, dupa se da deoparte, se pun in farfurii. Deasupra se rade parmezan si se toarna putin ulei de masline. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz cartofi spaghetii sarmale sunca praga placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1100 viz    0 com
877 viz    0 com
1531 viz    0 com
1033 viz    0 com
1067 viz    0 com
1045 viz    0 com
1083 viz    0 com
984 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015898 (s)