News Flash:

Paste cu dovleac

9 Decembrie 2011
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu dovleac
Ingrediente: 500 g paste 50 g parmezan 450 g dovleac un catel de usturoi o ceapa 1/2 lingurita praf de chilli 30 g unt 100 g pesmet frunze de salvie coaja rasa de la o lamaie o lingura ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat timp aceste fierb se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se pun la calit usturoiul si ceapa timp de 3 minute. Se adauga dovleacul, 300 ml apa, parmezanul, praful de chilli si coaja de lamaie. Dupa ce se amesteca bine lasa la foc mic 5 minute. Se asezoneaza cu piper si sare. Intr-o tigaie mica se topeste untul, se amesteca pesmetul si se lasa pe foc pana devin aurii. La final se pun si frunzele tocate de salvie. Pastele se scurg de apa si se pun in farfurii. Peste ele se toarna sosul de dovleac si amestecul de pesmet cu salvie. Mancarea se serveste calda, cu cateva frunze de salvie deasupra. sursa reteta: retete-gustoase.ro sursa fotografie: retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura retete vegetariene sarmale dulceata pesmet unt placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020456 (s)