News Flash:

Paste cu creveti si sos de ton

15 Decembrie 2011
1411 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu creveti si sos de ton
Ingrediente: 400 g paste fainoase 400 g creveti nedecorticati 1 mozzarella parmezan (felii) rosii cherry 2-3 foi de busuioc Pentru sos: 1 cutie ton in ulei 3 linguri maioneza 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, iar apoi se clatesc cu apa rece. Intr-un vas se pune mozzarella taiata felii sau cuburi, rosiile in patru si se presara sare. Crevetii se oparesc 5 minute in apa cu sare, dupa care se trece la decorticarea lor, cand sunt reci. Dupa aceea se formeaza un sos din ton, ulei si maioneza. La sfarsit se amesteca toate ingredientele, dupa care se adauga sosul. Se potriveste de piper si sare si se decoreaza cu busuioc. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste salata iceberg parjoale sarmale oase afumate bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8654 viz    0 com
1271 viz    0 com
1729 viz    0 com
1522 viz    0 com
2550 viz    0 com
1407 viz    0 com
2847 viz    0 com
2737 viz    0 com
1163 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021532 (s)