News Flash:

Paste cu creveti si sos de ton

15 Decembrie 2011
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu creveti si sos de ton
Ingrediente: 400 g paste fainoase 400 g creveti nedecorticati 1 mozzarella parmezan (felii) rosii cherry 2-3 foi de busuioc Pentru sos: 1 cutie ton in ulei 3 linguri maioneza 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, iar apoi se clatesc cu apa rece. Intr-un vas se pune mozzarella taiata felii sau cuburi, rosiile in patru si se presara sare. Crevetii se oparesc 5 minute in apa cu sare, dupa care se trece la decorticarea lor, cand sunt reci. Dupa aceea se formeaza un sos din ton, ulei si maioneza. La sfarsit se amesteca toate ingredientele, dupa care se adauga sosul. Se potriveste de piper si sare si se decoreaza cu busuioc. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

slaninuta paste salata iceberg parjoale sarmale oase afumate bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7796 viz    0 com
1205 viz    0 com
1620 viz    0 com
1416 viz    0 com
2219 viz    0 com
1270 viz    0 com
2717 viz    0 com
2537 viz    0 com
1086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012961 (s)