News Flash:

Paste cu crema de branza si rucola - O bunatate de te lingi pe degete

20 Martie 2017
176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr somon, file
300 gr conopida rupta buchetele
100 gr rucola
400 gr paste scurte
1 lamaie
4 linguri crema de branza
sare

Mod de preparare:

Fierbe pastele potrivit instructiunilor de pe ambalaj, apoi raceste-le sub jet de apa rece. Intre timp, fileurile de somon le pui pe o farfurie termorezistenta si le dai la copt, in cuptorul cu microunde.

Dupa ce somonul incepe sa se desprinda usor de pe piele, ii inlaturi pielea si il lasi la racit.
Amesteca coaja de la o lamaie, zeama acesteia si crema de branza, apoi asezoneaza cu sare, dupa gust. Daca e nevoie, subtiaza dressingul respectiv cu cateva linguri de apa.

Intr-un bol incapator adauga pastele, somonul si frunzele de rucola, apoi toarna peste dressingul de crema de branza.
Serveste salata imediat ce ai preparat-o.

sursa: acasa

somon conopida rucola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018446 (s)

loading...